GEBRI HANDEl & VERHUUR BV

Voor iedere hijswerk een passende kraan

Dankzij jarenlange ervaring in het verhandelen en verhuren van kranen kunt u rekenen op kwalitatief hoogwaardig materiaal. Dankzij ons uitgebreide aanbod hebben wij voor iedere hijsklus een passende kraan.

Het aanbod van Gebri Handel & Verhuur uit Barneveld bestaat uit zowel telescoopkranen als torenkranen. Doordat wij in veel gevallen rechtstreeks van de fabriek kopen, heeft een deel van de kranen heeft nog maar enkele hijsuren op de teller staan.

Door heel Nederland inzetbaar

De kranen, die variëren in lichtere en zwaardere uitvoeringen, van Gebri Handel & Verhuur worden door heel Nederland ingezet. De kranen worden met of zonder ervaren en geschoold personeel ingezet. Een deel van de kranen kan ook worden ingezet in ruwere en onstabiele situaties.

Over Gebri Handel & Verhuur

Gebri Handel & Verhuur is het handels- en verhuurbedrijf uit Barneveld van Henk en Gerhan van den Brink. Dankzij een sterk netwerk in de wereld van kranen hebben wij altijd een geschikte kraan in ons aanbod. Wilt u een kraan huren of kopen van Gebri? Bekijk het actuele aanbod op deze website en neem contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd!

Adres
Stavorenweg 3
3771NK Barneveld

KVK
67180205