Over ons

- Gebri, wat er ook gebeurt -

SAMENWERKING MET DE SECTOR

Ben je actief in de bouw? GEBRI begrijpt de dynamiek in de sector en daar is ons verhuurbedrijf op afgestemd. Voor betonbouw, staalbouw, woningbouw en vele andere sectoren zijn wij samenwerkingspartner voor de inzet van (zwaar) bouwmaterieel. Loopt het een keer anders, of zit het tegen? Wij doen er alles aan dat jouw projecten altijd door kunnen gaan. Dus kom met je huuraanvraag naar GEBRI, wat er ook gebeurt.

Neem contact op

PRIORITEIT VAN HET GEBRI-TEAM

Eerste aanspreekpunt bij GEBRI is Gerhan van den Brink. Hij leidt het bedrijf, voortbouwend op het fundament dat zijn vader, Henk van den Brink, in 2015 legde. Samen met het team voor de binnen- en buitendienst maken wij topprioriteit van het voldoen aan de hoogste normen in de branche. We investeren in jonge machines. Het direct vervangen van onderdelen is voor ons vanzelfsprekend. Wat je ook bij ons huurt, je kunt erop vertrouwen. Wat er ook gebeurd.

Kraan huren?

Bekijk ons actuele aanbod!

Lees meer

LOCATIE & AFSPREKEN

Ons kantoor, machinepark en onze werkplaats zijn gevestigd op onze centrale bedrijfslocatie in Barneveld. Hier kunnen klanten niet alleen hun gehuurde mobiele materieel ophalen en terugbrengen. Voor overleg of administratieve bezoeken ben je hier ook van harte welkom. Wil je een machine bekijken die te koop staat? Maak dan altijd eerst een afspraak, zodat we ervoor kunnen zorgen dat deze op locatie beschikbaar is.

Jong geleerd, oud gedaan

Download je kleurplaat of bouwplaat

HUURAANVRAAG

Vul onderstaande gegevens in.